Daphne Wesseling

Saxofoonles, Muziektheorie, Blokfluitles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Terug naar het overzicht
Daphne Wesseling DW
Daphne

Introductie

Ik ben Daphne en ik geef saxofoon-, blokfluit- en theorielessen. Op 6-jarige leeftijd begon ik met het spelen van de blokfluit en al snel maakte ik de overstap naar de saxofoon. Deze uit de hand gelopen hobby heeft mij laten starten op het conservatorium. In 2016 ben ik namelijk begonnen met de  Bachelor opleiding klassiek saxofoon bij Johan van der Linden. Al sinds 2016 geef ik met veel plezier en enthousiasme saxofoon-, blokfluit- en muziektheorielessen aan beginners en gevorderden.  Of je nu graag de nieuwe Candy Dulfer wil worden of juist wil spelen in een orkest, tijdens de les wordt er uitgezocht welke muziekstijl bij jou past!

Saxofoonles

Wil je leren saxofoonspelen of wil je het saxofoonspelen weer oppakken? Bingo! Bij mij is het allemaal mogelijk. Ik heb als muziekdocent al veel ervaring. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik het belangrijk dat de docent zich aanpast aan de leerstijl van de leerling. Als docent ga ik graag opzoek naar welke methodiek het beste bij een leerling past. Daarnaast sta ik open voor ideeën van de leerling. In de les staat de volgende vraag centraal: ‘Wat is het doel en hoe kunnen wij dit samen bereiken?’ Wil je weten of saxofoonspelen wat voor jou is of wil je het weer oppakken? Vraag dan een proefles aan! Voor de proefles is nog geen eigen instrument nodig, mocht je deze nog niet hebben.  Leerlingen die niet in het bezit zijn van een saxofoon krijgen hun proefles op een altsaxofoon. Tijdens deze les zal ik advies gegeven over de aanschaf of de huur van een saxofoon. De meeste leerlingen beginnen op een altsaxofoon. Heb je een sopraan-, tenor- of baritonsaxofoon? Geen probleem, want alle soorten saxofoons zijn welkom!

Op dit moment geef ik les in mijn thuisstudio in Oud-Beijerland maar ook online via Skype of een ander platform. Mocht je in de buurt wonen (<15km) kom ik ook graag bij je aan huis lesgeven.

Les met je ensemble

Wil je graag meer weten over het spelen in een ensemble? Kom dan eens gerust met je ensemble langs! Door mijn vele ensemble ervaring kan ik jullie coachen op het gebied waarin jullie het nodig hebben!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Blokfluitles

Nog net wat te klein/jong voor een instrument? Wat houdt je dan tegen om een kind niet vast kennis te laten maken met muziek? Muziek doet zoveel met mensen en het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van onze hersenen! Veel (blaas)muzikanten beginnen op de blokfluit. Ook ben je van harte welkom als je de blokfluit een fantastisch instrument vindt! Voor blokfluitles ben je dus ook aan het juiste adres! Voor een proefles is geen blokfluit nodig. Besluit je om les te volgen op blokfluit? Voor een heel klein bedrag heb je al een blokfluit voor de blokfluitlessen!

IMG_3298 IMG_3298

Theorieles

Ben jij je aan het voorbereiden voor een HaFaBra theorie-examen? Of ben je jezelf aan het voorbereiden voor je auditie op het conservatorium? Ik help je graag om je theoriekennis te verbreden! Zelf heb ik altijd al interesse gehad in de muziektheorie. Ik wil je dus ook graag helpen met het klaarstomen voor een examen of auditie. Voor een proefles is geen boek nodig! Wil je theorielessen volgen? Aan de hand van jouw doel bekijken we welk boek er moet worden aangeschaft.