Cas Kruse

Gitaarles, Muziekproductie, Muziektheorie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Videoles
Cas Kruse CK
Cas
Videoles
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hee! Ik ben Cas Kruse. Ik ben 23 jaar en speel al zo’n 6 jaar gitaar in verschillende bands. Ik ben begonnen met rock, blues en metal. Als je dus wat hardere muziek wilt spelen ben je aan het juiste adres. Naast die genres hou ik ook veel van pop en singer songwriter als Jeff Buckley, Elliot Smith en The Mountain Goats. Ik ben veel bezig met mijn eigen muziek schrijven en produceren. In mijn lessen wil ik kijken waar jouw talenten en interesses liggen en deze verder uitbreiden.

Ik heb zelf sinds mijn 14 gitaar les, en ben op mijn 18de begonnen aan een MBO opleiding tot muzikant. Hier heb ik superveel geleerd over samen muziek maken, techniek en creativiteit. Naast gitaar speel ik nog piano, ik zing en speel sinds kort trompet.

vrolijke foto

Gitaarles

In mijn lessen kijk ik naar de behoeftes die jij hebt, dus de lessen zullen voor iedereen anders zijn. Wel komen er een aantal oefeningen voor die voor iedereen gelijk zullen zijn.

Hier onder een aantal dingen waar ik je mee kan helpen

  • Je favoriete nummers spelen Toonladders en akkoorden Techniek verbeteren Jezelf of anderen begeleiden tijdens zingen. Samenspelen en improviseren Liedjes schrijven. ( alleen als je hier interesse in hebt )

Ook kan ik je muziek theorie leren of verbeteren mocht je hier behoefte aan hebben. Hiervoor kun je op elk niveau instappen, je hebt alleen je eigen gitaar en een internetverbinding nodig. De lessen duren 30/60 minuten en je krijgt na afloop een document (gitaar tab) en video van de behandelde oefening.

WhatsApp Image 2021-02-19 at 15.45.08
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziektheorie

Dit is een cursus voor onder andere totale beginners maar ook voor degene die hun theorie tot een hoger niveau willen brengen. Wat gaan we behandelen:

  • Noten lezen Ritmes klappen/melodieën zingen Akkoorden kennis Toonsoorten Toonladders Liedjes analyseren Solfège (je muzikale gehoor ) trainen

Met deze cursus ga je de muziek die je speelt en luistert beter begrijpen.

karach angren

Stuur een bericht

Muziekproductie

In deze cursus zal ik ingaan op de basis van muziek productie. We gaan leren hoe je zelf instrumenten/zang goed opneemt. Hier effecten op kan zetten en een goed geheel kan maken van het liedje. Ook zullen we kijken naar virtuele instrumenten en hoe je die kunt gebruiken.

  • De basics: opnemen en editing Effecten / processing Een eigen song opbouwen

Dit is een cursus voor beginners tot gevorderden om alles te leren van het opzetten van je thuisstudio tot opnemen van je eigen muziek. De lessen duren 30 of 60 minuten en het is handig om notities te maken.

Hiervoor heb je nodig:

  • Een computer of laptop met genoeg capaciteit (genoeg geheugen vrij, computer is niet te traag) Een audio bewerkingsprogramma (DAW): Logic, GarageBand, Cubase, Reaper of Ableton Degelijke speakers of koptelefoon

Verder wordt het enorm aangeraden om de volgende spullen aan te schaffen, mocht je dit nog niet in huis hebben:

  • Audio interface Microfoon (USB ook mogelijk

Mocht je vragen hebben over de benodigdheden kan ik je daar altijd mee helpen!

karach angren 2