Bob Roos

Drumles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 23,00

Locaties

Thuisstudio Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht
PHOTO-2020-11-02-09-52-51.jpg PHOTO-2020-11-02-09-52-51.jpg
Bob Roos BR
Bob
Utrecht
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi Mijn naam is Bob Roos en drum nu al bijna zo’n 25 jaar. Ooit ben ik begonnen met de cello maar heb deze later in geruild voor de drums. Wat ik nog steeds zo leuk vind aan de drums is dat het een fysiek instrument is. Je maakt grote bewegingen met je armen terwijl je benen tegelijkertijd ook nog bezig zijn. Het is bijna een soort dansen maar dan achter een apparaat. Wat drummen ook zo fijn maakt is dat je relatief snel met andere muzikanten kan samen spelen, en samen muziek maken is een van de leukste dingen die er zijn. Ondanks dat ik toch al een poosje bezig ben blijft een leuk instrument en is het niet saai.

DSC_0505 DSC_0505

Beginners – Stap voor stap leren drummen

Wanneer je voor het eerst op les komt ga ik je stap voor stap leren om te drummen. In het begin is het belangrijk dat je goed achter een drumstel zit en dat je weet hoe je je stokken moet vasthouden. Daarna help ik je stap voor stap verschillende grooves, ritmes en breaks te leren spelen. In het begin lijkt het allemaal heel moeilijk maar als je alles langzaam speelt zul je merken dat ook jij het kan.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Gevorderden – Inbreng in de les

Ben je een meer gevorderde drummer en weet je duidelijker wat je wilt leren, waar je aandachtspunten liggen en wat je stijl is, dan kunnen we meer samen bepalen hoe de drumlessen er uit gaan zien. Belangrijk is dan dat jij aangeeft wat je wil leren, ik kijk dan hoe we er komen en welke weg we er naar toe nemen.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Wat doe je in je les?

We werken aan het ontwikkelen van je techniek, soepeler spelen, nieuwe grooves en beats en improviseren. Persoonlijk vind ik het belangrijkste dat je met plezier leert drummen in de stijl die je het meest aanspreekt!Ik geef les in pop, rock, funk, jazz en latin drummen. In bijna elke stijl kan ik je leren drummen. Ik zelf speel veel jazz maar ik vind echt alles leuk om te doen!

Ik stem mijn lessen zoveel mogelijk af op de muziek die jij te gek vindt. Drummen is begeleidingsinstrument No 1 en wordt pas echt leuk als je muziek kunt maken met anderen! Daarom spelen we in de les veel mee met muziek. Vanuit verschillende nummers geef ik je oefeningen mee die op de nummers aan sluiten. Zo leer je beter te spelen en kun je gelijk met muziek meespelen. Daarnaast heb ik boeken en mappen vol met oefeningen en gebruik ik ook veel filmpjes en opnames die ik je door kan mailen of appen. Zo kan je ook nog thuis op je gemak kijken of luisteren hoe je bepaalde dingen moet spelen.

Mijn drumstudio is in het centrum van Utrecht. Je kunt er gemakkelijk komen. Je kan voor de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer er komen is geen probleem.

Lijkt het je leuk om bij mij te komen, en of een proefles te komen dan ben je van harte welkom.

IMG_2177 IMG_2177
PHOTO-2020-11-02-09-52-51 PHOTO-2020-11-02-09-52-51