Bart Hennephof

Gitaarles, Muziekproductie, Songwriting

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Grubbenvorststraat, Tilburg
gitles-reeshof.jpg gitles-reeshof.jpg
Videoles

Reviews (1)

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Coachend Geduldig Stiptheid
Bart is een goede coach, hij heeft geduld en past zich aan op jouw tempo. Heel erg vriendelijk, vertrouwbaar en enthousiast. Hij past zich goed aan op scenario's en omstandigheden, waardoor hij heel flexibel is. Een aanrader voor mensen die gitaar willen leren.

Pasha Na 11 weken les

Bart Hennephof BH
Bart
(1)
Communicatief Vriendelijk Enthousiast
Tilburg
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Bart Hennephof, ik ben zo’n 20 jaar actief als professioneel muzikant en leraar. Mijn moeder speelde altijd al gitaar, zij heeft mij geïnspireerd om de gitaar (haar gitaar) op te pakken. Ik houd van een breed scala aan muziek stijlen; van klassiek tot singer-songwriter, van wereldmuziek tot elektronische muziek, maar ik ben gespecialiseerd in pop/rock en metal.

Mijn lessen pas ik aan op de leerling: wat wil je leren, wat wil je uiteindelijk kunnen, en samen zoeken we naar een stapsgewijs plan om zo je skills te verbeteren.

Muziek theorie

In mijn lessen vind ik het leuk om samen nummers te leren, en aan de hand daarvan vind ik het ook leuk om de theorie achter een nummer te bekijken: welke ladders worden er gebruikt, welke akkoorden etc.Los van nummers leren is het altijd goed om theorie te oefenen: Gehoortraining, ladders leren, akkoorden etc. Kennis van de gitaarhals is ook erg belangrijk; ik heb leuke oefeningen om daar stapsgewijs aan te werken, zonder dat het hersenloos stampen hoeft te zijn.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Textures

Ik heb 17 jaar lang in de Nederlandse metal band Textures gezeten. Daarmee hebben we 5 full-length albums gemaakt, en hebben we heel de wereld over getourd.In mijn lessen is er plek om de nummers van Textures uit te leggen, en eens te kijken wat er allemaal gebeurd in de muziek.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Ritme gevoel trainen

Veel gitaristen zijn bezig met solo’s, wat erg leuk is, maar nog belangrijker is het om goed RITME te kunnen spelen.Ik heb leuke oefeningen voor elk niveau, om je ritmegevoel te trainen, zodat je uiteindelijk met van alles goed mee kunt spelen.