Armel Paap

Gitaarles, Muziekproductie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (4)

Vriendelijk Inspirerend

Susie Na 8 weken les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Enthousiast Inspirerend Coachend

Martijn Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Inspirerend Ervaren Geduldig

Trudy Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast
Hij nam echt de tijd voor mijn zoontje en maakte hem heerlijk enthousiast.

Susie Na 1 week les

Terug naar het overzicht
Armel Paap AP
Armel
(4)
Vriendelijk Inspirerend Enthousiast

Gitarist RONDÉ

Introductie

Mijn naam is Armel Paap, geboren in Amersfoort in 1993. In mijn jeugd ben ik vroeg begonnen met het volgen van muziekles, dit was vaak het lichtpuntje van mijn week. Ik ben begonnen met drumles en later in mijn tienerjaren ging ik gitaar spelen.

Het meest geleerd van mijn vader. Later ben ik het internet op gegaan om nieuwe dingen te leren. Op mijn 16de ben ik op gitaarles gegaan bij Eelke Mastebroek (voormalig gitarist Rigby en Handsome Poets). Toen ik 14 was heb ik op school een bandje gevormd met een paar vrienden. Ik luisterde veel harde gitaarmuziek zoals Punk, Rock en Metal, dus dat was ook wat we met de band het liefste maakten. We traden op in kroegen en deden mee aan bandwedstrijden in de stad.

Studie

Na de middelbare school werd ik aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht. Daar volgde ik de opleiding Artiest Muzikant en mijn hoofdvak was uiteraard gitaar.Hier had ik de eer om les te krijgen van mensen uit de Nederlandse Popwereld  zoals Rogier Wagenaar (van o.a. Alain Clark) en Maarten van Damme (van o.a. Abel en Racoon). Op de Herman Brood Academie is voor mij het echte avontuur als muzikant begonnen.Op de Herman Brood Academie heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van gitaar maar ook op het gebied van muziektheorie, productie en de muziekindustrie. Het was super om op een opleiding te zitten met mensen die allemaal hetzelfde doel hadden; muziek maken.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Band

In het tweede jaar van de opleiding vormde ik voor een schoolopdracht de band RONDÉ. Samen met klasgenoten begonnen we aan iets waar we niet van hadden verwacht dat dit het begin van een muzikale carrière zou zijn. Sinds 2015 zijn we met RONDÉ aan de weg aan het timmeren. We hebben drukke zomers achter de rug met festivals als Appelpop, Concert at Sea en Lowlands. We zijn door het jaar heen druk bezig met het schrijven en produceren van nieuwe muziek, waarbij we alles samen doen.

IMG_4846.jpg IMG_4846.jpg
IMG_8897 IMG_8897
DSCF1421 DSCF1421
Photo: Linde Dorenbos // www.lindedorenbos.com Photo: Linde Dorenbos // www.lindedorenbos.com

Gitaarles

Als gitaardocent kan ik je begeleiden in het vinden van je eigen muzikale benadering. We zullen het hebben over wat je leuk vindt om te luisteren, of je zelf muziek zou willen schrijven of dat je het liefst de snelste gitarist wil worden. Dit gaat samen met technische oefeningen en theorie. Ik heb thuis genoeg extra gitaren om uit te lenen tijdens de lessen.

Voor zowel akoestische gitaar als elektrische gitaar kun je bij mij terecht. Ik zal je ondersteunen met je eigen weg te vinden in de muziek, met als doel om met zo veel mogelijk plezier de gitaar ontdekken.

Muziekproductie:

Als muziekproductie-docent ben ik bekend met de programma’s Logic Pro en Ableton Live. Over beide programma’s kan ik je in ieder geval de basis leren. Over de jaren ben ik zelf veel bezig geweest met het maken van Lo-Fi/hiphop beats maar ook popliedjes en meer elektronische muziek. Hiervoor is het handig om in het bezit te zijn van een laptop met een versie van Logic Pro of Ableton Live.