Anna Badalian

Vioolles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio Ifftemalaan, Tolbert
IMG_0779.jpg IMG_0779.jpg
IMG_0816.jpg IMG_0816.jpg
IMG_0817.jpg IMG_0817.jpg
IMG_0816-1.jpg IMG_0816-1.jpg
Anna Badalian AB
Anna
Tolbert
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben Anna, ik begon met vioolspelen op 4 jarige leeftijd en gaf mijn eerste concert toen ik 6 was. Later ging ik klassiek viool studeren, mijn bachelor heb ik op het conservatorium in Groningen behaald en mijn master opleiding bij ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ik geef vioollessen aan kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen en heb hierin inmiddels 10 jaar ervaring. Daarnaast speel ik in orkesten, heb regelmatig optredens met mijn strijkkwartet en heb ook solo optredens.

IMG_9455 IMG_9455

Vioolles

Iedereen is welkom voor een proefles, instrumenten in verschillende maten zijn aanwezig dus je hebt voor de proefles geen eigen instrument nodig. In mijn lessen staat plezier in muziek maken op 1! De eerste les maken wij gewoon leuk en gezellig, beginnen wij met een goede houding en ga ik de basis uitleggen. Daarna gaan wij beginnen met losse snaren spelen en een beetje noten lezen. Ik raad aan om tijdens de lessen dagelijks kort te oefenen. Dagelijks 10 minuten werkt beter dan eens per week een paar uur. Wil je samen met iemand anders les? Dit is ook mogelijk.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Eigen liedje

Mijn achtergrond ligt in de klassieke muziek, maar pop muziek, bekende nummers doe ik ook graag. De leerling mag altijd een voorstel doen als die iets leuk vindt en graag wil leren. Als je begint met een herkenbare liedje is het vaak makkelijker om te spelen.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Vioolles voor kinderen

Kinderen zijn welkom vanaf 4 jaar. Er zijn instrumenten aanwezig dus je hebt nog niet direct een eigen viool nodig. Je kunt zelf een (kinder)viool bij mij huren! Meer informatie hierover geef ik je graag tijdens een proefles.

IMG_9479 IMG_9479
DSC08424.jpg DSC08424.jpg

Les aan huis

Ik ben ook beschikbaar voor les aan huis tot max. 20 km afstand.

Wil jij graag leren vioolspelen, kom maar kennismaken tijdens een proefles! Ik kijk ernaar uit!