Conservatorium Voorbereiding

Voor allround muzieklessen maar ook voor een conservatorium voorbereiding ben je bij onze docenten aan het juiste adres. Op de profielpagina's van de docenten zie je precies welke achtergrond de docent heeft. Je kunt vervolgens een proefles boeken of contact opnemen via het contactformulier op de profielpagina van de docent.

Diverse docenten

Wij werken met verschillende professionele docenten die je kunnen helpen bij de voorbereiding voor je conservatoriumstudie. De meeste van onze docenten zijn in de afgelopen 10 jaar zelf afgestudeerd aan een conservatorium zoals CODARTS Rotterdam, het Koninklijk Conservatorium Den Haag, het HKU in Utrecht of het CvA in Amsterdam. Sommigen hebben les gehad van de docenten die jou straks moeten beoordelen. Een degelijke voorbereiding bij een van onze docenten is dus aan te raden als je een goede kans wilt maken om toegelaten te worden op het conservatorium.

Andere vooropleidingen

Veel van onze docenten hebben aan het conservatorium bij de afdelingen klassiek, jazz, pop of docent muziek gestudeerd. Sommige docenten hebben een andere muziekgerelateerde HBO of MBO studie gevolgd zoals de Rockacademie of de Herman Brood Academie. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust.