Aanmelden als docent

Muziekdocenten gezocht (m/v)

Voordelen van samenwerking

School of Music is ontstaan vanuit een lespraktijk voor drumles. We weten uit eigen ervaring wat er komt kijken bij het plannen van afspraken en het innen van lesgeld. Als je dit niet goed aanpakt ben je er soms langer mee bezig dan je wilt. Eén van de eerste dingen die we goed wilden regelen is het maken van afspraken. We hebben daarom nu een eigen boekingssysteem voor proeflessen. Je stelt van tevoren de beschikbare tijden in en als er geboekt is krijgen de cursist en docent automatisch bericht. Dit is beschikbaar voor iedere aangesloten docent. Meld je nu bij ons aan!

We hebben gemerkt dat het belangrijk is om duidelijke voorwaarden te hebben. Dit voorkomt dat er discussie ontstaat over het lesgeld. Het is ook fijn als je kunt verwijzen naar de voorwaarden die door een externe partij zijn opgesteld. Cursisten met een abonnement betalen bij ons bijvoorbeeld voor de gereserveerde lestijd ongeacht hun aanwezigheid. Voor het afmelden van lessen en het opzeggen hebben we een opzegtermijn van een maand. Hierdoor weet je waar je financieel aan toe bent. Je hebt overigens altijd de mogelijkheid om hiervan af te wijken en lessen gewoon te annuleren waar nodig.

Wij promoten je lessen en zorgen voor de instroom van cursisten. Dit doen we door middel van goede online zichtbaarheid en een aantrekkelijke website. Op de site plaatsen we jouw profiel met een contactformulier om direct contact op te nemen en een directe link om een proefles te boeken.

Wij geven vanaf het moment van inschrijving een betalingsgarantie voor alle gegeven lessen. Wij regelen de betaling van het lesgeld met de cursist en je beheert zelf jouw inschrijvingen in ons online portal. Je kunt hier je lessen uit je rooster verwijderen of toevoegen en inschrijvingen aanpassen. Voor het maken van je factuur vind je hier een maandelijks facturatieoverzicht zodat het altijd duidelijk is wat je kunt factureren. Cursisten krijgen een eigen inlog om hun gegevens in te zien en wijzigingen door te geven.

Muziekdocent gezocht (M/V)

Wij zijn altijd op zoek naar goede muziekdocenten uit de buurt. Ben jij een muziekdocent en wil je graag lesgeven bij ons? Lees hieronder dan verder.

Als muziekdocent heb je in eerste instantie affiniteit met het lesgeven. Een basis muzikale scholing is een vereiste, verder zijn vooral je sociale en didactische kwaliteiten van belang. Het helpt als je ondernemend en zelfstandig ingesteld bent, je bent bij ons namelijk zelf contactpersoon voor de cursisten die je lesgeeft. Een KvK registratie is bij ons vereist.

Bij ons werk je zelfstandig op een vast wekelijks tijdstip op één van onze locaties of vanaf je eigen lesruimte. We vinden het belangrijk dat je je zelfstandigheid behoudt als docent en ondernemer. Wij faciliteren jouw muzieklessen maar je werkt bij ons alsof je je eigen lespraktijk runt. Dit betekent onder andere dat je zelf verantwoordelijk bent voor een goede afstemming met je leerlingen. De leerlingen die je lesgeeft zijn kinderen en volwassenen van uiteenlopende niveau’s maar voor het merendeel beginners. Ga door naar het sollicitatieformulier.

Lesgeven vanuit je eigen lesruimte

Heb je een eigen lesruimte in de regio Zuid-Holland van waaruit je lessen kunt verzorgen of werk je al enige tijd vanuit je eigen lespraktijk? Wij bieden je de mogelijkheid om op je eigen leslocatie zelfstandig les te geven onder de vlag van School of Music. Een vereiste voor een zelfstandige leslocatie is dat deze representatief is. Als je hier interesse in hebt kan je dat aangeven in het sollicitatieformulier. Heb je hier nog vragen over, dan kan je ons natuurlijk altijd een bericht sturen.

Muziekles vacatures

Voor muziekles vacatures op onze eigen locatie is de minimale vereiste dat je relevante werkervaring en/of een afgeronde muziekopleiding hebt en dat je goed Nederlands of Engels spreekt. Verder zoeken we mensen die in dezelfde regio wonen (maximaal een halfuur reistijd).

Ben je enthousiast over een samenwerking? Meld je aan.