Meezingen 2.0 in de metro of bus

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Zangles Rotterdam West

Zangles Rotterdam West bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!

Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze locaties in Rotterdam West? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cursus zangles is van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze zanglessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren zangdocenten (in Rotterdam West) die jou graag helpen om je stem (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de zangdocenten. 

Zanglessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is één maand.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Boek nu online je proefles zang in Rotterdam West. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles zang boeken.

Onze locaties voor Zangles in Rotterdam West

Onze zangdocenten in Rotterdam West

Amanda zong al nog voor ze haar eerste woordjes kon uitspreken. Zingen is voor haar meer dan enkel een passie en ze is al goed op weg in de wereld der...
gitaarles
Natalia Kharetskaya a professional jazz vocalist and a vocal coach from Lithuania, currently continuing her studies in Codarts University. Graduated as...
gitaarles