Meezingen 2.0 in de metro of bus

in Den Haag

Reviews zangles

Daniel Dennis
Remke
Gulay
Sheila
Mark
Nadine
Sabine
Jessey
ingeborg
Sahar
Sahar
Sahar
Nathalie
Michiel
Monique
Rakesh
Mustafa
Jarno
Lieselot
sherwin
Elly
Karin
Migal
Chelsi-Jay
Eugene
Monique
Ahmed
Danielle
eddy
Corine
Simon
Nathalie
Mijke
Gulbeyaz
Jennifer
Lioneel
Claire
Cristina

Zangles Den Haag

Zangles Den Haag bij School of Music. Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze locaties in of in de omgeving van Den Haag? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor zangles als beginner of gevorderde.We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze zangdocenten in Den Haag

Zoek je een zanglesleraar of zangleslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 31 docenten.

10 van 31 docenten
Gonçalo bij Thuisstudio Lamgroen
(3 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.4 km
bekijk
Nadia bij Locatie Mooof
(1 review)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.5 km
bekijk
Roberto bij Thuisstudio Boegstraat
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.2 km
bekijk
Dana bij Locatie Burgemeester Hovylaan
(1 review)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.4 km
bekijk
Mirjam bij Thuisstudio Anjertuin
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
15.8 km
bekijk
Kateryna bij Locatie 2e Hogenbanweg
(1 review)
Zangles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
17.3 km
bekijk
Gonçalo bij Locatie BSO Pierewaaier
(3 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18.7 km
bekijk
Marijn bij Thuisstudio Delfgaauwstraat
(1 review)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18.8 km
bekijk
Nadja bij Locatie Van der Sluysstraat
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
19.5 km
bekijk
Çiğdem bij Locatie Harddraverstraat
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
19.6 km
bekijk
Bekijk alle 31 zangdocenten in Den Haag

Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten (in Den Haag) die jou graag helpen om je stem (nog) beter te beheersen. Zingen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen zanglessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Veel van onze zangdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de zangdocenten.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze zangdocenten. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een instrument. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen leren zingen? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om muziek te leren zingen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles in Den Haag. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties zangles in Den Haag