Meezingen 2.0 in de metro of bus

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Zangles Delfshaven

Zangles Delfshaven bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!

Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze leslocaties in Delfshaven? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor zangles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten (in Delfshaven) die jou graag helpen om je stem (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze zangdocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn.

Zanglessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Boek meteen online je proefles zang in Delfshaven. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Zangles in Delfshaven

Onze zangdocenten in Delfshaven

Amanda zong al nog voor ze haar eerste woordjes kon uitspreken. Zingen is voor haar meer dan enkel een passie en ze is al goed op weg in de wereld der...
gitaarles
Natalia Kharetskaya a professional jazz vocalist and a vocal coach from Lithuania, currently continuing her studies in Codarts University. Graduated as...
gitaarles