Meezingen 2.0 in de metro of bus

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Zangles Capelle a/d IJssel

Zangles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!

Zou je graag zangles volgen in of rondom Capelle a/d IJssel op één van onze leslocaties? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor zangles als beginner of gevorderde.

Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het zingen of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren zangdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een professionele docent kan je in Capelle a/d IJssel aan de slag om je stem beter te leren beheersen. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.

Zingen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen zanglessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Veel van onze zangdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. 

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Boek meteen je proefles zang online in Capelle a/d IJssel. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Zangles in Capelle a/d IJssel

Onze zangdocenten in Capelle a/d IJssel

Sietske Oosterhuis, zangeres en songwriter, heeft met haar veelzijdige muzikale achtergrond van pop, jazz tot aan klassiek veel ervaring opgedaan en zich...
gitaarles
Voor Juliana staat het plezier hebben tijdens de muziekles centraal. De lessen worden op elke leerling aangepast, afhankelijk van zijn/haar muzikale...
gitaarles
Mijn naam is Melanie en in 2017 ben ik afgestudeerd aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam, waar ik de opleiding muziektheater heb gevolgd. Ik ben...