Meezingen 2.0 in de metro of bus

Boek direct je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Zangles Blijdorp

Zangles Blijdorp bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!

Lijkt het je leuk om te starten met zangles voor je kind of jezelf in Blijdorp? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze zanglessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten (in Blijdorp) die jou graag helpen om je stem (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Zanglessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten.  Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij zangles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek meteen je proefles online in Blijdorp. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Zangles in Blijdorp

Onze zangdocenten in Blijdorp

Voor zangles ben je bij Sophie Reekers aan het juiste adres! Sophie is in juni 2014 afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) in de...
gitaarles
Gonçalo Monteiro is een gepassioneerde musicus en een enthousiaste docent met veel affiniteit voor lesgeven. Hij weet volwassenen en kinderen te motiveren...
gitaarles
gitaarles

© Copyright - School of Music | KvK nr 67716407 | Willem Buytewechstraat 45 3024BK Rotterdam