nieuw! videoles in heel
nederland

Vioolles via Facetime

Online muziekles volgen met een live docent

Vioolles Facetime

Vioolles via Facetime bij School of Music. Denk je erover om vioolles te gaan volgen via Facetime? Vanuit huis videoles volgen kan een uitkomst zijn omdat je geen reistijd hebt en niet op een locatie hoeft af te spreken. Je kunt bij ons terecht voor vioolles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Direct starten?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer hieronder de docent van jouw keuze
  2. Klik op boeken om een tijd en datum te kiezen
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand!

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij vioolles? Laat het weten tijdens de proefles, je kan dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te leren spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles viool informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vraag meteen je proefles aan

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles online. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'.

Onze videoles viooldocenten

0 resultaten
We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.