De vier snaren meester worden

in Rotterdam Delfshaven

Vioolles Delfshaven

Vioolles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Zou je graag vioolles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden vioollessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de vioolles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren viooldocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze viooldocenten in Delfshaven

Zoek je een vioolleraar of vioollerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 5 docenten.

5 van 5 docenten
Maddalena bij Locatie Doedesstraat
(2 reviews)
Vioolles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.4 km
bekijk
Angela bij Thuisstudio Drievriendenstraat
Vioolles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.9 km
bekijk
Martine bij Locatie Vijverhofstraat
Vioolles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Svetlana bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(1 review)
Vioolles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.5 km
bekijk
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3 reviews)
Vioolles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.6 km
bekijk
Bekijk alle 5 viooldocenten in Delfshaven

Onze vioollessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren viooldocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de viool (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de viooldocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Viool spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen vioollessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Veel van onze viooldocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze vioollessen geldt één maand opzegtermijn.Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je viool? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles viool informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek direct online je proefles viool in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties vioolles in Delfshaven