Videoles Gitaar

Online muziekles volgen met een live docent

Videoles gitaar

Videoles gitaar bij School of Music. Lijkt het je leuk om te starten met gitaarles voor jou of je kind? Videolessen zijn heel handig omdat je elke docent kunt kiezen en geen reistijd hebt. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten.

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp
  4. Volg de proefles vanuit huis

Platformen

Op dit moment maken we gebruik van verschillende tools zoals Skype, Facetime, Hangouts, Whereby, Zoom. Uiteraard is het handig om een goede webcam of smartphone/tablet te hebben. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een gitaar. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je gitaar? Laat het weten tijdens de proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek meteen je proefles

Boek meteen online je proefles gitaar! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles gitaar boeken.

Onze videoles gitaardocenten

0 resultaten
We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.