Vacature muziekdocent ZZP

Muziekles aanbieden via School of Music

Aanmelden als docent

Marketing, boekingen en administratiesoftware voor muziekdocenten

Als zelfstandige muziekdocent heb je naast een geschikte lesruimte ook een doorlopende instroom van nieuwe cursisten nodig. Daarbij wil je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het inplannen van je cursisten en het afhandelen van je financiële administratie. School of Music kan dit voor je regelen. Je blijft zelfstandig en behoudt de volledige zeggenschap over je lespraktijk. Wanneer je met ons meedoet kan je cursisten blijven aannemen zoals je gewend bent. Zodra je overtuigd bent kan je kiezen voor een exclusieve samenwerking op je locatie met een hoger uurtarief.

Meer cursisten werven voor je eigen muziekles praktijk

Misschien loop je er tegenaan dat de instroom van nieuwe cursisten tegenvalt. Wat je hiervoor nodig hebt is een goede online vindbaarheid en een aansprekende presentatie op je website. Misschien zijn je cursisten stuk voor stuk enthousiast maar is het lastig om dit goed over te brengen op bezoekers. Wij kunnen je helpen met de werving van cursisten. Hiervoor hebben we een goed vindbare website en adverteren we om extra op te vallen.

Boekingsmodule voor muzieklessen

Bezoekers van onze site kunnen zien welke docenten in hun buurt beschikbaar zijn en vervolgens direct een proefles boeken op een tijd die je van tevoren beschikbaar hebt gesteld. School of Music heeft hiervoor een geautomatiseerde boekingsmodule inclusief automatische herinneringsmails. Het is ideaal als je zelf geen tijd meer kwijt bent aan het inplannen van proeflessen en bovendien wordt er sneller een proefles geboekt als klanten direct een tijd kunnen reserveren.

Software voor ledenbeheer

Het innen van lesgeld en omgaan met achterstallige betalingen nemen wij van je over. Cursisten kunnen kiezen voor maandelijkse incasso of betaallink en je kunt zowel abonnementen als prepaid lestegoed aanbieden*. We garanderen de betaling van je lessen vanaf het moment van de inschrijving. Mocht een achterstand van een cursist langer dan een maand oplopen dan stoppen we tijdelijk de lessen zodat dit niet te hoog wordt.

*PS. wist je dat een abonnement je veel meer zekerheid oplevert dan prepaid? Dit wordt echter maar door weinig online muziekscholen aangeboden omdat het meer administratie vergt.

Eisen vacature muziekdocent

Misschien vraag je je af of je in aanmerking komt voor een samenwerking met ons. Verplicht zijn: een (afgeronde) muziekopleiding en/of minimaal 2 jaar ervaring met lesgeven. Maximale reistijd tot de leslocatie van een halfuur. Voor eigen leslocaties geldt dat deze representatie moeten zijn, een slaapkamer of eenkamerappartement zijn niet toegestaan. We hebben daarnaast beperkt vacatures voor muziekdocenten op onze eigen locaties. De minimale eisen voor onze vacatures muziekdocenten zijn naast de genoemde eisen een goede beheersing van de Nederlandse taal en een VOG verklaring.

Solliciteren muziekdocenten

Heb je interesse? Vul dan ons aanmeldingsformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.