Fretloos
Microtonen
en Meer!

Udles Rotterdam

Udles Rotterdam

Udles Rotterdam bij School of Music. De oud is een luit met een korte hals, met een lichaam in de vorm van een peer, meestal met 11 snaren en fretloos. Dit instrument is op vele plaatsen te vinden zoals in Griekenland tot in Iran en wordt gebruikt in microtonale muziek. Dus als je kijkt, zou dit een goed begin zijn!

Udles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle uddocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Ud leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor udles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze uddocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ud. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je ud? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Uddocenten in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

0 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze uddocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.