Fretloos
Microtonen
en Meer!

Udles Rotterdam Noord

Udles Rotterdam Noord bij School of Music. De oud is een luit met een korte hals, met een lichaam in de vorm van een peer, meestal met 11 snaren en fretloos. Dit instrument is op vele plaatsen te vinden zoals in Griekenland tot in Iran en wordt gebruikt in microtonale muziek. Dus als je kijkt, zou dit een goed begin zijn!

Bekijk de uddocenten

Ud leren spelen

Je bent welkom voor de udles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren uddocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je ud? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ud. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een uddocent in Rotterdam Noord

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Noord. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Rotterdam Noord weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de uddocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

0 resultaten

Schrijf je in voor de wachtlijst of neem online udles

Op dit moment hebben we helaas geen opties in jouw buurt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan sturen we je een mail zodra er weer aanbod is. Wil je online videoles? Bekijk hier de docenten die dit aanbieden.

We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.