Iedereen een
fijne zondag bezorgen
met je trompet

Trompetles Ridderkerk

Trompetles Ridderkerk bij School of Music. Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!

Bekijk de trompetdocenten

Trompet leren spelen

Je bent welkom voor de trompetles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren trompetdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je trompet? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trompet.

Vind een trompetdocent in Ridderkerk

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Ridderkerk. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Ridderkerk weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de trompetdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.