Verschuif je mogelijkheden met koper

in Krimpen aan de Lek

Tromboneles Nederlek

Tromboneles Krimpen aan de Lek bij School of Music. Lijkt het je leuk om tromboneles te volgen op één van onze locaties in of in de omgeving van Krimpen aan de Lek? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze trombonelessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de trombone of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze trombonedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze trombonedocenten in Nederlek

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Mac

(3)
Vriendelijk
Deskundig
Thuisstudio Klaproosveld (164 m)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Privéles aan huis
Thuisstudio Klaproosveld (164 m)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba)…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Yiannis

(5)
Didactisch
Deskundig
Enthousiast
Locatie Burgemeester Meineszplein (12.4 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Burgemeester Meineszplein (12.4 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island). Three years later he moved to…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 trombonedocenten in Nederlek

Onze trombonelessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren trombonedocenten (in Krimpen aan de Lek) die jou graag helpen om de trombone (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de trombonedocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Trombone spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen trombonelessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Veel van onze trombonedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Trombone leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trombonedocenten. Tijdens een proefles trombone informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles trombone in Krimpen aan de Lek. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.