lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

in Rotterdam Delfshaven

Saxofoonles Delfshaven

Saxofoonles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Wil je graag beter saxofoon kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden saxofoonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de saxofoonles als beginner of gevorderde.We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren saxofoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze saxofoondocenten in Delfshaven

Zoek je een saxofoonleraar of saxofoonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Wietse bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Davide bij Thuisstudio Strevelsweg
(1)
English
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.4 km
bekijk
Juan bij Thuisstudio Beukelsdijk
(2)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.9 km
bekijk
Wietse bij Thuisstudio Bergweg
(1)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Bekijk alle 4 saxofoondocenten in Delfshaven

Onder leiding van een enthousiaste saxofoondocent kan je in Delfshaven aan de slag om de saxofoon beter te leren beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze saxofoondocenten. Saxofoon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen saxofoonlessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn.Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles saxofoon in Rotterdam Delfshaven. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties saxofoonles in Delfshaven