lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Saxofoonles Capelle a/d IJssel

Saxofoonles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens willen doen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Overweeg je te starten met saxofoonles in Capelle a/d IJssel? Wij bieden saxofoonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren saxofoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Capelle a/d IJssel aan de slag om de saxofoon beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Saxofoonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Veel van onze saxofoondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij saxofoonles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek nu online je proefles saxofoon in Capelle a/d IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles saxofoon boeken.

Onze locaties voor Saxofoonles in Capelle a/d IJssel