lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

in Nederland

Saxofoondocent

Op zoek naar een saxofoondocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van saxofoondocenten. Wil je graag beter saxofoon kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen? Wij bieden saxofoonlessen aan voor cursisten met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor saxofoonles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren saxofoondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze saxofoondocenten

Zoek je een saxofoonleraar of saxofoonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Juan bij Thuisstudio Beukelsdijk
(2)
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Wietse bij Locatie Vijverhofstraat
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Wietse bij Thuisstudio Bergweg
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 3 saxofoondocenten

Saxofoon leren spelen bij School of Music

Onze saxofoonlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren saxofoondocenten die jou graag helpen om de saxofoon (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen wensen en niveau Saxofoon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Onze lessen kunnen je goed helpen om met een vast ritme te blijven oefenen. Veel van onze saxofoondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Jullie bepalen samen hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Wil je het hele jaar door instromen? Geen probleem. Voor al onze saxofoonlessen geldt één maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij saxofoonles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een saxofoon. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze saxofoondocenten. Boek vandaag je proefles online. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid en tijden zien en direct een proefles saxofoon boeken.

Leslocaties saxofoonles