Proeflessen in de praktijk

De afgelopen weken heeft Claudia verschillende instrumenten uitgeprobeerd. Op ons verzoek heeft ze hiervan een korte review geschreven. Lees hier haar verhaal:

“Met heel veel plezier volg ik sinds enige weken de aangeboden proeflessen. Ik ben begonnen met djembé, er werd genoeg tijd genomen om te oefenen. Heel fijn.

De locatie van de drumles was klein, maar de tijd vloog wel voorbij…

De pianoles vond ik heel plezierig, er werd genoeg tijd genomen om het goed uit te leggen. Mooi, dat we samen gingen spelen!

Cello… één van mijn lievelingsinstrumenten… wat was dat moeilijk. De docent speelde een stukje van Apocalyptica, heel leuk! Toch, toen de docent met noten spelen aankwam… was dat ook gelijk het einde voor mij. Ik kan (helaas) geen noten lezen. Wel op school geleerd, toch zóóó lang geleden.

Mijn hobby is muziek… concerten bezoeken… bands horen spelen… opera’s bezoeken enz. Dus ik vind deze mogelijkheid om een proefles te kunnen volgen heel fijn! Om te voelen, hoe dat voor de muzikanten nou voelt. Nog meer respect gekregen voor het leren bespelen van een instrument!”