Prepaid lestegoed

Wil je muziekles volgen op wisselende tijden? Dan kan je hiervoor een prepaid lestegoed kopen. Een prepaid lestegoed is vanaf de aankoopdatum 2 jaar geldig en geeft je recht op 90,180 of 360 minuten privéles. Bij aanschaf kies je de docent waarbij je het tegoed wilt besteden. Je kunt op ieder moment inloggen om je resterende tegoed te zien en eventueel bij te kopen.

Muziekles strippenkaart gebruiken

De muziekles strippenkaart is ideaal wanneer je een onregelmatig schema hebt. Om te starten kan je een proefles boeken bij de docent van je keuze. Je spreekt daarna per keer een tijd af met de docent. Tijdens de proefles kan de docent je adviseren over de duur en frequentie van de lessen.

Prepaid lestegoed kopen

Het prepaid lestegoed van 1,5 uur is er vanaf €69*,  voor 3 uur betaal je €130,50* en 6 uur kost €246*. Om te starten kan je een proefles boeken en daarna beslissen of je kiest voor een inschrijving met abonnement of prepaid lestegoed.

*De genoemde prijzen zijn op basis van leeftijden t/m 20 jaar. Vanaf 21 jaar kost een prepaid tegoed €83 voor 90 minuten, €158 voor 180 minuten of €298 voor 360 minuten.

Ga verder naar het tarievenoverzicht of bekijk de prijzen op het inschrijfformulier.

Vraag hier een proefles aan.

Leslocaties

School of Music heeft diverse leslocaties in de regio Zuid Holland. Voor een overzicht van de leslocaties kan je kijken op het locatieoverzicht.

Vragen? Heb je vragen over het gebruik van het prepaid lestegoed, stuur ons dan gerust een bericht.