Virtuoos met 88 toetsen in de weer

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Pianoles Overschie

Pianoles Overschie bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.

Zou je graag pianoles volgen in of rondom Overschie op één van onze locaties? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze pianodocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze pianolessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren pianodocenten (in Overschie) die jou graag helpen om de piano (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de pianodocenten. 

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Veel van onze pianodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.

Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een piano. Heb je muziek die je graag zou willen spelen met je piano? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek direct online je proefles piano in Overschie. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Pianoles in Overschie