Virtuoos met 88 toetsen in de weer

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Pianoles Delfshaven

Pianoles Delfshaven bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.

Lijkt het je leuk om pianoles te volgen op één van onze locaties in of in de omgeving van Delfshaven? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de pianoles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze pianodocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele docent kan je in Delfshaven aan de slag om de piano beter te leren beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de pianodocenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze pianolessen geldt één maand opzegtermijn.

Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een piano.

Boek nu je proefles online in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Pianoles in Delfshaven

Onze pianodocenten in Delfshaven

S’yo Fang was born in 1986, Kaohsiung, Taiwan. He has started classical piano lessons since age 7, graduated from the National Taiwan Normal University...