Virtuoos met 88 toetsen in de weer

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Pianoles Charlois

Pianoles Charlois bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.

Wil je graag beter piano kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Charlois? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor pianoles als beginner of gevorderde.

We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze pianodocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze pianolessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren pianodocenten (in Charlois) die jou graag helpen om de piano (nog) beter te beheersen. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is 1 maand.

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Veel van onze pianodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de pianodocenten. 

Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je piano? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles piano in Charlois. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Pianoles in Charlois

Onze pianodocenten in Charlois

Panos Glistis is een actieve componist en pianist met veertien jaar leservaring. Hij geeft in zijn thuisstudio pianoles en muziektheorieles voor leerlingen...