Over ons

Vlnr: Coen, Lennard, Meg.
Coen de Goeij is oprichter van School of Music. Al tijdens zijn studie Communicatiewetenschappen, startte Coen een platform voor creatieve ondernemers. Dit initiatief strandde na verloop van tijd maar het idee om iets met een ondernemersnetwerk te doen bleef wel hangen. Ondertussen gaf Coen drumles via zijn eigen website en verschillende vrienden sloten zich hierbij aan. Coen besloot zich daarom op de organisatie van muzieklessen te gaan richten. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van School of Music in 2013. Binnen School of Music houdt Coen zich bezig met de organisatie en de afstemming met de docenten.
Lennard Voogdt is als mede-eigenaar betrokken bij School of Music in de rol van webdeveloper en ontwerper. Hij studeerde Mediatechnologie en is al sinds zijn tienerjaren bezig met het ontwikkelen van websites. Lennard heeft een passie voor muziek en speelt gitaar, piano en drums. Binnen school of Music richt Lennard zich met name op de techniek van o.a. de website, het boekingssysteem en de ledenadministratie.
Meg Davis is bij School of Music verantwoordelijk voor de klantenservice en webredactie. Meg is tevens werkzaam als zangdocente en volgt momenteel een master Turkse muziek binnen de afdeling wereldmuziek bij Codarts. Heb je vragen over het volgen van muziekles of wil je advies over welke docent je moet kiezen, dan helpt Meg je graag op weg.