Muziekproductie Delfshaven

Muziekproductieles Delfshaven bij School of Music. Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.

Wil je graag beter muziekproductie kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Delfshaven? Wij bieden muziekproductielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de muziekproductieles als beginner of gevorderde.

We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze muziekproductiedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Delfshaven aan de slag om de muziekproductie beter te leren beheersen. Muziekproductie spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen muziekproductielessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Tijdens een proefles muziekproductie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je muziekproductie? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles muziekproductie online in Delfshaven. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Muziekproductie in Delfshaven

Onze muziekproductiedocenten in Delfshaven

Voor gitaarles kun je terecht bij Eelke Mastebroek. Hij is in 2012 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Hij heeft inmiddels ruime ervaring...
gitaarles