DIT ZIJN AL ONZE MUZIEKLESSEN


boek direct je proefles
Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!
Proefles boeken
gitaarles
Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!
Proefles boeken
Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.
Proefles boeken
Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!
Proefles boeken
Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!
Proefles boeken
vioolles
Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten.
Proefles boeken
vioolles
De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.
Proefles boeken
De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne melodieën kunnen worden gespeeld.
Proefles boeken
vioolles
Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.
Proefles boeken
gitaarles
De blokfluit zoals wij hem kennen wordt sinds de 14e eeuw bespeeld. Het is een ideaal instrument om mee te beginnen of om muziektheorie mee te leren.
Proefles boeken
De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!
Proefles boeken
Het karakteristieke geluid van de klarinet is onmiskenbaar binnen de jazz en orkestmuziek. De klarinet heeft een warme toon en een groot bereik. Wie weet is dit ook wel iets voor jou!
Proefles boeken
Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens willen doen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!
Proefles boeken
Trombone is een leuk en uitdagend instrument voor iedereen die van power en uitdagende melodieën houdt!
Proefles boeken
Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!
Proefles boeken
De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van musette tot pop, alles is mogelijk!
Proefles boeken
Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.
Proefles boeken
gitaarles
Altijd al een liedje willen schrijven? Of wil je gewoon een lied schrijven voor iemand of voor een speciale gelegenheid?
Proefles boeken
percussieles
Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!
Proefles boeken
Deze West Afrikaanse drum is al eeuwen oud en heeft een rijke traditie. De djembé wordt volgens de traditie altijd in groepen bespeeld, hierbij worden er begeleidende partijen en een solopartij gespeeld.
Proefles boeken
Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.
Proefles boeken

© Copyright - School of Music | KvK nr 67716407 | Willem Buytewechstraat 45 3024BK Rotterdam