DIT ZIJN AL ONZE MUZIEKLESSEN


boek direct je proefles
Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!
Proefles boeken
gitaarles
Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!
Proefles boeken
Wil jij de sterren van de hemel spelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en niveaus.
Proefles boeken
Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Boek je proefles direct en laat je horen!
Proefles boeken
Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!
Proefles boeken
vioolles
Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten. Probeer het eens uit en verbaas je over dit instrument!
Proefles boeken
vioolles
De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.
Proefles boeken
Layer 1
De harp is een verrassend en leuk instrument om te leren spelen. Onze harplessen zijn zeer geschikt voor kinderen maar ook als volwassene kun je de uitdaging aangaan om dit prachtige instrument te verkennen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel je proefles.
Proefles boeken
De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne muziek kan worden gespeeld. De mandoline is zeer populair in Keltische, bluegrass, jazz en klassieke stijlen, maar ook een traditioneel instrument van vele delen van Griekenland en Brazilië.
Proefles boeken
Proefles boeken
vioolles
Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.
Proefles boeken
Layer 1
De blokfluit zoals wij hem kennen wordt sinds de 14e eeuw bespeeld. Het is een ideaal instrument om mee te beginnen of om muziektheorie mee te leren.
Proefles boeken
De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!
Proefles boeken
De hoorn ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is een van de meest veelzijdige koperblazers. Met dit uitdagende instrument kun je al snel een melodie spelen. Lijkt de hoorn je leuk of wil je je speeltechniek verbeteren? Dan helpt onze hoorndocent je graag verder!
Proefles boeken
Het karakteristieke geluid van de klarinet is onmiskenbaar binnen de jazz en orkestmuziek. De klarinet heeft een warme toon en een groot bereik. Wie weet is dit ook wel iets voor jou!
Proefles boeken
Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!
Proefles boeken
Trombone is een leuk en uitdagend instrument voor iedereen die van power en uitdagende melodieën houdt! Tromboneles is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Je kunt starten als beginner of als gevorderde.
Proefles boeken
Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!
Proefles boeken
De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van folk tot pop, alles is mogelijk!
Proefles boeken
Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. De cursus bandcoaching is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.
Proefles boeken
Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.
Proefles boeken
gitaarles
Verdiep je eens in de wereld van de muziektheorie! Muziektheorie komt goed van pas bij het aanleren van een instrument en is soms een vereiste om toelating te kunnen doen voor een muziekopleiding.
Proefles boeken
gitaarles
Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en uitvoeren? Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag onder leiding van een ervaren docent. 
Proefles boeken
Groepsles djembé voor kinderen vanaf 8 jaar. Wekelijkse instroom mogelijk. Spelenderwijs oefenen met ritmes die oplopen in moeilijkheidsgraad. Verder wordt ingegaan op de verschillende slagtechnieken om de verschillende geluiden uit de djembé te halen. Speelplezier staat hierbij voorop!
Proefles boeken
Groepsles djembé voor volwassenen. Wekelijkse instroom mogelijk. Tijdens de lessen worden de ritmes die je leert opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Verder wordt ingegaan op de verschillende slagtechnieken om de verschillende geluiden uit de djembé te halen. Speelplezier staat hierbij voorop!
Proefles boeken
percussieles
Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!
Proefles boeken
Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.
Proefles boeken