Muziekdocenten in Utrecht en Den Haag gezocht

Werving en ledenadministratie voor muziekdocenten

Ben jij professioneel muzikant in de regio Utrecht of Den Haag en zoek je een goed georganiseerd platform om je lessen aan te bieden? Muziekschool School of Music komt dan graag met jou in contact! Wij zijn inmiddels 10 jaar actief als muziekschool en hebben in die tijd duizenden cursisten in contact kunnen brengen met een muziekdocent. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan onze software voor ledenadministratie. We bieden daarom naast werving van cursisten ook een geautomatiseerd systeem voor proeflesboekingen en ledenadministratie.


Administratie en boekingen voor bestaande muzieklespraktijk

Docenten die met ons samenwerken kunnen volledig zelfstandig onder eigen naam blijven werken aan hun muzieklespraktijk. We bieden je de mogelijkheid om onze software voor boekingen en ledenadministratie via een widget op je eigen website te gebruiken voor een commissie van 8% op het lesgeld. Je kunt ervoor kiezen om daarnaast ook een profiel op onze website aan te maken voor extra werving van cursisten. Voor cursisten die we via onze website voor je werven betaal je een commissie op het lesgeld van in totaal 30%. Op deze manier bouw je aan je eigen lespraktijk zonder je zelfstandigheid in te leveren.

Vacature muziekdocent Utrecht Den Haag

Vind je het interessant om hier gebruik van te maken en beschik je over een eigen lesruimte, neem dan contact met ons op via ons sollicitatieformulier. We horen graag van je! Lees meer over onze werkwijze.