Speciale aanbieding: Groepslessen djembé, ukelele en zang voor €5

Speciale aanbieding: Groepslessen djembé, ukelele en zang voor €5

Let op: vanwege het corona risico stellen we de workshops tot nader order uit. Heb je al kaarten gekocht dan heb je hierover een bericht ontvangen. Zodra we een nieuwe datum hebben verschijnt dit hier.

Hou je van muziek en van gezelligheid? Omdat muziekschool School of Music een nieuwe locatie heeft in Overschie organiseren we een serie muzikale workshops voor een actietarief van €5! De workshops zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren en vinden plaats op zaterdag 14 en 21 maart en 4 april. Je kunt op deze middagen terecht voor workshops djembé, ukelele en koorzang. De workshops duren 1,5 uur. Ervaring is handig maar zeker niet vereist!

Let op: meldt je snel aan want de beschikbaarheid is beperkt. De workshops kunnen los van elkaar of als serie worden gevolgd.

Waar: In the Lugt theater, De Lugt 17 in Rotterdam
Actieprijs: €5 (normale prijs €29)
Kaarten: Reserveren is verplicht en kan hier.
Data: Zaterdag 14 en 21 maart en 4 april.
Geen ervaring vereist, minimale leeftijd 12 jaar

Organisatie: Muziekschool School of Music (mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam)


Programma op 14, 21 maart & 4 april. 


12:00 Workshop Djembé door Willem Jansen

Willem is een drummer en percussionist met meer dan 30 jaar ervaring. Na zijn studie klassiek en jazz reisde hij naar Afrika om zelf te ontdekken wat het geheim van is van Afrikaanse percussie. Met zijn opgedane inspiratie ontwikkelde hij een eigen theatershow.In deze djembé workshops bespeel je zelf de Afrikaanse djembé en creëer je als groep een geweldig ritme!

14:00 Workshop Koorzang door Rusne Jakaityte


Rusne is een dirigente en pianiste met ruim 20 jaar ervaring. Zij begeleid haar eigen koor en is werkzaam als pianodocente. Rusne heeft een klassieke achtergrond maar heeft zich ook verdiept in folk, jazz en popmuziek.In deze workshop kunnen we alle stemmen gebruiken! Met elkaar studeer je een meerstemmig lied in en werk je in 1,5 uur met elkaar toe naar het gezamenlijk zingen van een muziekstuk.

16:00 Workshop Ukelele / Gitaar door Elizabeth van Persie


Elizabeth volgt de opleiding docent muziek en bespeelt daarnaast diverse muziekinstrumenten. Tijdens deze workshop neemt Elizabeth je mee in de wereld van de ukelele. De ukelele is een klein instrument met 4 snaren dat is overgewaaid uit Hawaï. Ontdek tijdens deze workshop hoe leuk het is om de ukelele te bespelen en studeer samen een nummer in! Meedoen met je eigen gitaar is ook mogelijk.

Kaarten reserveren

Kaarten zijn voor €5 per workshop te reserveren via het In de Lugt theater. Vooraf reserveren is verplicht.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.