Subtiel
pingelen
op de mandoline

Mandolineles Rotterdam Delfshaven

Mandolineles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne muziek kan worden gespeeld. De mandoline is zeer populair in Keltische, bluegrass, jazz en klassieke stijlen, maar ook een traditioneel instrument van vele delen van Griekenland en Brazilië.

Bekijk de mandolinedocenten

Mandoline leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor mandolineles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze mandolinedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze mandolinelessen geldt 1 maand opzegtermijn. Tijdens een proefles mandoline informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij mandolineles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een mandolinedocent in Rotterdam Delfshaven

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Delfshaven. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze mandolinedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.