Zonnige ritmes met conga‘s bongo en timbales

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Latin percussieles Delfshaven

Latin percussieles Delfshaven bij School of Music. Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.

Lijkt het je leuk om latin percussieles te volgen op één van onze leslocaties in Delfshaven? Wij bieden latin percussielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze latin percussiedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele docent kan je in Delfshaven aan de slag om de latin percussie beter te leren beheersen. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn

Veel van onze latin percussiedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Latin percussielessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten.  Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je latin percussie? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek nu online je proefles in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Latin percussieles in Delfshaven

Onze latin percussiedocenten in Delfshaven

Ontdek bij Yannick de ritmes uit Latijns Amerika op Conga’s, Bongo en Timbales! Yannick van ter Beek is een allround percussionist afgestudeerd...
percussieles
Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde...
percussieles