Hoboles Rijswijk

Hoboles Rijswijk bij School of Music. De hobo is een houten blaasinstrument dat veel gebruikt wordt in de klassieke muziek. Het instrument wordt bespeeld met een dubbel riet. Het geluid van de hobo is een karakteristiek geluid dat ver draagt.

Bekijk de hobodocenten

Hobo leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor hoboles als beginner of gevorderde. We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze hobodocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Tijdens een proefles hobo informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij hoboles?

Vind een hobodocent in Rijswijk

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rijswijk. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze hobodocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.