Meerstemmig zingen
of een gave solo
zingen doe je met elkaar

Groep - Zang Kinderen Rotterdam

Groep - Zang Kinderen Rotterdam bij School of Music. Groepsles Zang Rotterdam - Capelle: Groepsles Kids (8-12)

Bekijk de groep - zang kinderendocenten

Groep - Zang Kinderen leren spelen

Onze groep - zang kinderensen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze groep - zang kinderendocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze groep - zang kinderensen geldt 1 maand opzegtermijn. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij groep - zang kinderen? Tijdens een proefles groep - zang kinderen informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een groep - zang kinderendocent in Rotterdam

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze groep - zang kinderendocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.