Meerstemmig zingen
of een gave solo
zingen doe je met elkaar

Groep - Zang Kinderen Den Haag

Groep - Zang Kinderen Den Haag bij School of Music. Groepsles Zang Rotterdam - Capelle: Groepsles Kids (8-12)

Bekijk de groep - zang kinderendocenten

Groep - Zang Kinderen leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met groep - zang kinderensen, bij ons kun je terecht. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren groep - zang kinderendocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een groep - zang kinderen. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je groep - zang kinderen?

Vind een groep - zang kinderendocent in Den Haag

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Den Haag weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de groep - zang kinderendocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.