Meerstemmig zingen
of een gave solo
zingen doe je met elkaar

Groep - Zang 13+ Rotterdam

Groep - Zang 13+ Rotterdam bij School of Music. Groepsles Zang Rotterdam - Capelle: Groepsles Jongeren (13-17)

Bekijk de groep - zang 13+docenten

Groep - Zang 13+ leren spelen

Onze cursus groep - zang 13+ is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze groep - zang 13+docenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een groep - zang 13+. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je groep - zang 13+?

Vind een groep - zang 13+docent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze groep - zang 13+docenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.