Gitaarlessen in Capelle aan den IJssel

Vanaf heden start School of Music met het geven van gitaarles in Capelle aan den IJssel.

De gitaarlessen in Capelle worden gegeven van maandag tot en met donderdag. Het adres is Damsterdiep 58 in Capelle aan den IJssel in wijkcentrum de trefterp. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en worden gegeven door onze docenten Silvan en Robin.

Robin is 31 jaar, afgestudeerd aan het Conservatorium en al meer dan 10 jaar actief als muzikant. Naast het geven van gitaarlessen is Robin ook actief als drummer en bandcoach.

Silvan studeerde in 2013 af aan het Rotterdams conservatorium. Hij heeft ruime ervaring met lesgeven. Hij geeft les in alle stijlen aan alle leeftijden! Noten lezen is tijdens de lessen geen vereiste.

Inschrijven voor gitaarles in Capelle aan den IJssel

Geef je nu op voor een proefles. Je kunt een proefles reserveren via ons boekingsformulier. Meld je nu aan en wie weet speel jij binnenkort de sterren van de hemel op je gitaar!

Geen wachttijden, 1 maand opzegtermijn

Bij ons heb je geen wachttijden en je kunt het hele jaar door instromen! Bij inschrijving teken je voor 1 maand opzegtermijn, dit betekent dat je de gitaarles het hele jaar door kunt opzeggen.