Je singer-songwriter carrière beginnen met de gitaar

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Gitaarles Blijdorp

Gitaarles Blijdorp bij School of Music. Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!

Zou je graag gitaarles volgen in Blijdorp op één van onze locaties? Wij bieden gitaarlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor gitaarles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze gitaardocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele gitaardocent kan je in Blijdorp aan de slag om de gitaar beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Veel van onze gitaardocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. 

Gitaar spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen gitaarlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij gitaarles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles gitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Boek nu je proefles online in Blijdorp. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles gitaar boeken.

Onze locaties voor Gitaarles in Blijdorp

Onze gitaardocenten in Blijdorp

Mark is een enthousiaste gitaardocent met zowel ervaring op het podium als in de lespraktijk. Hij begon zijn muzikale carrière zo’n 12 jaar geleden...
gitaarles
gitaarles
Gonçalo groeide op in Portugal in een muzikale familie, zo speelde zijn opa banjo en zijn zus piano. Hij begon op 15 jarige leeftijd met het bespelen...
gitaarles
gitaarles