Instromen voor drumles (of gitaarles) in de zomermaanden

Je kunt bij ons ook drumles of gitaarles volgen in de zomermaanden! Je kunt op beide locaties in Rotterdam en Capelle aan den IJssel het grootste deel van de zomer terecht voor drumles en gitaarles. We proberen iedereen direct te plaatsen. Dit betekent dat we geen wachtlijsten hebben. Ook kan je bij ons maandelijks weer opzeggen. Wel zo handig als je niet meteen een jaar vooruit wilt plannen!

Gitaarlessen Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Wist je dat wij ook gitaarlessen aanbieden? Je kunt bij ons in Rotterdam ook terecht voor gitaarles. Na de zomer vanaf september gaan we ook starten met gitaarlessen in Capelle aan den IJssel. Hiervoor hebben wij twee enthousiaste docenten, Robin en Martin. Lees verder op onze gitaarles website…

Drumles op dinsdagmiddag in Capelle aan den IJssel

Vanaf september komt er een lesdag bij in Capelle aan den IJssel. Je kunt dan ook op de dinsdagmiddag drumles volgen. Schrijf je snel in via het formulier rechts op de website om hiervoor in aanmerking te komen!

Gratis proefles

Wil je graag eens proberen of drummen of gitaarspelen iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles! Je kunt hiervoor een bericht sturen via deze website.