JE ENERGIE OP EEN CREATIEVE MANIER GEBRUIKEN?

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Drumles Delfshaven

Drumles Delfshaven bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Wil je graag beter drum kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Delfshaven? Wij bieden drumlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze cursus drumles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Hierbij gebruiken onze drumdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze drumlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren drumdocenten (in Delfshaven) die jou graag helpen om de drum (nog) beter te beheersen. Veel van onze drumdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Drum spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen drumlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze drumdocenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze drumlessen geldt één maand opzegtermijn.

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een drum. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij drumles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek nu je proefles online in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Drumles in Delfshaven

Onze drumdocenten in Delfshaven

Daan van Kasteren studeerde lichte muziek en jazz aan het conservatorium van Amsterdam. Daan speelt actief in verschillende bands en heeft ruim 8...