JE ENERGIE OP EEN CREATIEVE MANIER GEBRUIKEN?

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Drumles Capelle a/d IJssel

Drumles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Lijkt het je leuk om drumles te volgen op één van onze leslocaties in of in de omgeving van Capelle a/d IJssel? Wij bieden drumlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cursus drumles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Onze drumdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze drumlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren drumdocenten (in Capelle a/d IJssel) die jou graag helpen om de drum (nog) beter te beheersen. Drumlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Veel van onze drumdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een drum.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles online in Capelle a/d IJssel. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Drumles in Capelle a/d IJssel

Onze drumdocenten in Capelle a/d IJssel

Erik Stein (Luxemburg, Fischbach) begon in 1999 aan zijn studie aan het Conservatorium van Echternach (LU) waar hij les kreeg van de beste drummers en...
Daan van Kasteren studeerde lichte muziek en jazz aan het conservatorium van Amsterdam. Daan speelt actief in verschillende bands en heeft ruim 8...
George heeft een ruime ervaring met diverse muziekstijlen en drumtechnieken. Het belangrijkste wat hij zijn leerlingen mee wil geven is muzikaliteit...
percussieles