Drumles BOOTCAMP 2016

Lijkt het je leuk om in de zomermaanden je drumvaardigheden flink aan te pakken, dan is er speciaal voor jou deze zomer de DRUM-BOOTCAMP. Dit is een week waarin je 5 dagen achtereen met een kleine groep 2 uur intensief bezig bent met diverse aspecten van het drummen. We hebben een programma voor zowel beginners als gevorderde drummers. De 5-daagse drumworkshop is van maandag t/m vrijdag dagelijks van 10:00 tot 12:00.

Docenten

De DRUM BOOTCAMP 2016 wordt geleid door onze drumdocent Kees de Dreu. Kees geeft drumles en cajonles op onze locaties in Rotterdam Charlois. Je krijgt daarnaast een dag bandcoaching van een gastdocent!

Data drumworkshop

De drumworkshop vindt plaats in de eerste week van de zomerstop van maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli. Kan je niet op deze data? Bij voldoende animo doen we de workshop ook in de laatste week van de zomer!

Kosten

De kosten bedragen net als vorig jaar €95 voor personen t/m 20 jaar. Voor personen boven de 21 jaar geldt een tarief van €125.

Opgeven

Iedereen kan meedoen! Je hoeft dus geen cursist bij ons te zijn. Opgeven kan door een bericht te sturen via onderstaand contactformulier. Vermeld in je bericht de leeftijd van de deelnemers, het niveau en de voorkeursdatum. Graag tot ziens bij de DRUM BOOTCAMP!

Ps. wist je dat we ook lessen bandcoaching aanbieden en dat de eerste band al gevormd is? Wil je je hiervoor aanmelden, ga dan naar aanmelden bandcoaching.

Contactformulier

  • Let er voor een goede verwerking op dat het e-mailadres correct ingevuld staat
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.