Teun van Zoggel

Drumles in Rotterdam Zuidplein

Boek nu je proefles

Geoorloofd herrie maken!

Hallo allemaal! Ik ben Teun van Zoggel, 27 jaar en geef drumles via School of Music.
Van kleins af aan wilde ik niks anders dan alleen maar drummen, geïnspireerd door mijn vader en oudere zus die thuis altijd aan het drummen waren. En wat is nou leuker als kind dan geoorloofd herrie maken? Vanaf mijn 8e ben ik drum lessen gaan volgen en ben door de jaren heen steeds serieuzer met het instrument aan de slag gegaan.

Inmiddels heb mijn studie aan het Rock City Institute (MBO muziekopleiding) én het Codarts Conservatorium (HBO muziekopleiding, Cum Laude) afgerond. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het spelen van bands, waarmee ik onder anderen op festivals als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, Werchter, Sziget en Glastonbury speelde. Voorkeur gaat uit naar Funk, Soul, R&B, Hiphop en Pop muziek!
Naast het spelen in bands ben ik ook al zo’n 6 jaar actief als docent en heb ik ook hier veel ervaring mee.

DRUMS!

In mijn lessen zal de focus voornamelijk liggen op het hoofdinstrument: DRUMS! Zo zal er les gegeven worden aan de hand van zowel: met muziek mee spelen, noten lezen, voor-en naspelen, improviseren en het uitzoeken van bestaande drumpartijen in bekende nummers.

Vooropgesteld is het plezier van de student in het muziek maken aan zich en zal ingesprongen worden op de wensen en doelen van de studenten zelf. Teun zal aan de hand hiervan een duidelijke lesmethode uitzetten en met de studenten aan de slag gaan.

Naast het drummen zelf kan er ook gewerkt worden aan het opnemen van drums of het zo geheten ‘hybride’ drummen. Hybride drummen is een actuele manier van drummen waarbij er elektronische drums toegevoegd wordt aan de akoestische drumset. Een manier van drummen die tegenwoordig enorm populair is onder moderne drummers!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.