Tessa Lamers

Zangles en songwriting in Capelle Centrum

Boek nu je proefles
gitaarles

Creatieve duizendpoot

Zangles en/of songwriting-les volgen op een creatieve, eigentijdse manier? Dat kan bij Tessa! Ze is in 2017 afgestudeerd aan het conservatorium van Codarts Hogeschool voor de Kunsten, in de richting pop met als hoofdvakken zowel zang als songwriting. Ze is frontvrouw, songwriter en het-brein-achter bij de band L’Asset, waarmee ze optreedt in zowel binnen als buitenland en waarmee ze in november 2017 haar debuutsingle ‘Ultraviolet’ heeft uitgebracht. Met een single en 2 UK-tours op zak en een bak aan podium en studio ervaring kan Tessa je ook van alles leren over performance, tekstbeleving, zang-opname, productie, arrangeren en zelfzekerheid tijdens het zingen. Dus ook als je zingen wat spannend vindt, kun je bij deze creatieve duizendpoot terecht!

Zangles

Hoi, Tessa hier! In jouw zangles staan plezier en inspiratie op een gedeelde eerste plaats.

We gaan lekker zingen en met diverse technieken aan de slag, aan de hand van liedjes die jij leuk vindt en die jou inspireren. Ik ben enthousiast en bevlogen en ik kan je van alles vertellen over je stem en hoe deze werkt.

Techniek, creativiteit, performance, zelfzekerheid, en eigenheid komen aan bod in mijn lessen, maar we gaan vooral plezier maken en dat uit je stem halen wat erin zit! Wat gebeurt er in je lijf als je zingt? En hoe kunnen we dat het beste inzetten voor jouw stem? Een hele ontdekkingsreis, maar wel een superleuke!

Songwritting

Wil je:
Jouw liedjes naar een hoger niveau tillen?
Weten hoe je met je liedje verder moet?
Óf aan je eerste liedje beginnen?

Dan ben je bij mij wellicht aan het goede adres! In totaal heb ik zeven jaar songwriting gestudeerd (Rock City Institute en Codarts) en les gehad van veel diverse songwriting-docenten. Ik heb daardoor een zeer gevarieerde toolbox opgebouwd vol met tips, tricks, tools, oefeningen (want je kunt je songwriting skills trainen!) en 1001 manieren om een song te schrijven, om er een nog beter te maken of om er voor het eerst een te schrijven. Tevens ben ik in de mogelijkheid om demo’s op te nemen.

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.