Robin Haijes

Gitaarles, pianoles, songwriting en muziekproductie in Rotterdam IJsselmonde

Boek nu je proefles
gitaarles
gitaarles

songwriting en geluidstechniek

Hoi! Ik ben Robin, 21 jaar en net afgestudeerd in songwriting en geluidstechniek aan de Rockacademie in Tilburg. Ik heb een aantal jaar les gegeven op een muziekschool, en via mijn eigen bedrijfje. Mijn lessen pas ik per persoon aan. Heb jij interesse in popmuziek, en wil je gewoon meespelen met wat je hoort op de radio, dan is dat geen probleem! Wil je je meer verdiepen muziektheorie en het leren lezen van noten? Of wil je je eigen muziek en teksten schrijven en produceren? Het kan allemaal! Ik heb ervaring met leerlingen van alle leeftijden en niveau’s, en ga graag een uitdaging aan. Hopelijk tot snel!

Zoveel mogelijk uit je gitaarlessen halen

Toen ik op mijn 13e begon met gitaarspelen ging er een wereld voor me open. Ik speelde al een tijd klassieke piano, maar pas toen ik gitaar begon te spelen kon ik liedjes gaan schrijven en meezingen. Ik ben begonnen met akoestische gitaar, maar na een jaar begon ik ook met elektrische gitaar spelen in verschillende bandjes. Tijdens mijn lessen leer je eerst de basics, zodat je snel met de meeste liedjes die je kent mee kunt spelen. Tegelijkertijd kijken we naar wat jouw interesse opwekt, zodat je er als leerling zoveel mogelijk uithaalt.

Pianolessen op maat

Heb je altijd al noten willen leren lezen, of popliedjes na willen spelen? Tijdens mijn pianolessen kijken we naar wat jij graag zou willen leren spelen en proberen we daarnaartoe te werken. Ik heb niet alleen ervaring met popmuziek, maar speel ook al een tijd klassiek piano. Is een stuk te hoog gegrepen voor jou? Dan maken we er een makkelijkere versie van, zodat je toch leert spelen wat jij mooi vindt.

Songwriting

Ben je benieuwd naar het proces van het schrijven van een nummer, of speel je al een tijd een instrument en wil je nu proberen zelf muziek te componeren? Mijn lessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden. We kijken naar wat jouw favoriete muziek nou zo goed maakt, en gebruiken dit als inspiratie voor nieuwe muziek. Zelf schrijf ik vanaf mijn 13e, en ben ik afgestudeerd songwriter aan de Rockacademie.

Muziekproductie

Veel van jouw favoriete nummers zijn niet alleen mooi door het liedje zelf, maar steunen ook op een goeie opname en productie. In mijn lessen leer je de basis opname-, en mix technieken. In de studio gaan we vooral werken met het programma ProTools, maar we kunnen ons ook verdiepen in andere opnameprogramma’s zoals Logic of Ableton, of Garageband voor de beginners! Schrijf jij zelf liedjes en wil je deze uitwerken in de studio, of wil je leren hoe je andere muzikanten het beste kunt laten klinken? Schrijf je dan snel in voor een proefles.

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.