Nello Biasini

Drumles in Rotterdam Centrum

Boek direct je proefles

Rudiments en spelplezier

Nello Biasini is een Italiaanse sessiemuzikant, drumdocent en muziekproducer en sinds zijn studie woonachtig in Rotterdam. Na zijn afstuderen op het Conservatorium van L’Aquila in Jazz Drums (2014) en het Rotterdams conservatorium Codarts in Pop Drums (2016), is Nello nu bezig met een masteropleiding in Studio Drumming bij Codarts onder leiding van Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

Nello geeft in zijn thuisstudio sinds 2011 privélessen aan kinderen en volwassenen, daarnaast geeft hij ook drumles via Skype. In de drumlessen komen de verschillende aspecten van drummen aan bod: diverse stijlen zoals Pop, Jazz, Funk en Hip Hop, technieken zoals rudiments, en coördinatie en het kunnen spelen vanaf notenschrift. Daarbij is altijd plezier de belangrijkste factor!

Muziekproductie

Nello verzorgt in zijn thuisstudio naast drumlessen tevens lessen muziekproductie. Bij de muziekproductie lessen komen onderwerpen aan de orde als audio-routing, miking, DAW, MIDI, mixen en muziektheorie. Er wordt gebruik gemaakt van Ableton en Logic Pro. In iedere les draait het om het stimuleren van het eigen creatieve proces. Je bent welkom om de lessen muziekproductie te komen ontdekken tijdens een proefles!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
© Copyright - School of Music | KvK nr 67716407 | Willem Buytewechstraat 45 3024BK Rotterdam